Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Discountkæde giver økonomisk håndsrækning til medarbejderne

HR-direktøren i Lidl Danmark, Hauke Daene. Foto: PR.
Fredag den 11 november 2022 kl. 10:39 af: Kristian Holgersen

Henover vinteren får medarbejderne i en af landets discountkæder lidt ekstra økonomisk hjælp. Men den kommer ikke som lønforhøjelse.

Julen var såmænd dyr nok i forvejen, og med den nuværende økonomiske situation bliver det bare endnu værre.

I discountkæden Lidl har direktionen valgt at give alle medarbejderne en håndsrækning, som kan være med til at holde lidt sammen på husholdningsbudgetterne.

Der er ikke tale om lønforhøjelser, men derimod en 20 procents rabat på udvalgte dage fra november til og med februar. I alt løber det op i halvanden million kroner, lyder vurderingen fra Lidl.

- I Lidl har vi valgt at give alle medarbejdere en ekstra økonomisk hjælp, siger HR-direktør Hauke Daene i en pressemeddelelse.

- En hjælp, der kan være med til at få husholdningsbudgettet til at række lidt længere - især i denne dyre vintertid, hvor mange står i en økonomisk trængt situation. Vi forventer at give en samlet rabat på halvanden million kroner, siger han.

Rabatten kan benyttes både omkring jul og nytår og de sidste to dage i slutningen af november, januar og februar.

En brugt ordning

Medarbejderne har allerede stiftet bekendtskab med ordningen. I september fik de også rabat på 20 procent i forbindelse med den landsdækkende raodtrip, hvor direktionen besøgte alle kædens 138 butikker.

Dengang blev der givet rabatter for mere end en kvart million kroner på fire dage. Interessen har fået Lidl til at give rabatterne en tur mere.

- Der er tryk på i både dagligvare- og detailhandlen omkring jul og nytår, og vores medarbejdere ved, at der bliver brug for en ekstra indsats - og de leverer hvert eneste år! Den ekstra indsats og arbejdet året i gennem vil vi gerne kvittere for med både en julegave, som vi plejer og en ekstraordinær medarbejderrabat, der kan mærkes, siger Hauke Daene.

LÆS OGSÅ: Lidl forsøger at gentage sidste års store nummerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD