Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Sætter alle discountkæderne på plads i overraskende pristjek

Foto: detailfolk.dkFriday den 7 October 2022 kl. 08:48 af: Kristian Holgersen

Alle dagligvarekæderne er blevet en smule billigere på økologiske varer, viser stort pristjek, som har en opsigtsvækkende vinder.

Når Forbrugerrådet Tænk tjekker prisen på økologiske varer i de danske dagligvarekæder, så plejer Meny at høre til blandt de dyreste.

Men ikke denne gang. Faktisk ender Meny på førstepladsen foran alle discountkæderne i det seneste pristjek, som netop er offentliggjort.

Prisen på 15 økologiske basisvarer er faldet i alle supermarkederne, viser Forbrugerrådets opgørelse, og bedst ser det altså ud i Meny, hvor den samlede købspris endte på 220,10 kroner.

Hos Lidl, som er næstbilligst, koster en kurv med tilsvarende varer 223,86 kroner, mens Coop 365discount kommer ind på tredjepladsen med 227,99 kroner.

Kædedirektøren i Meny, Richo Boss, fremhæver prisprogrammet Hverdagspris som en afgørend faktor.

- Hverdagspris er en vigtig investering for os i Meny, så det er selvfølgelig en vigtig sejr. Og det giver et rigtig godt billede af, at du kan få begge dele hos Meny – du kan få kvalitet og service, men du kan også få en god pris, siger han og fortsætter:

- Det er blevet taget rigtig godt imod, og siden lanceringen i april, har vi set en tocifret vækst på varer markeret med Hverdagspris, siger Richo Boss.

Meny har 113 danske butikker.

LÆS OGSÅ: Reagerer på regeringens pristjek: - Vi har ikke noget at skjuleFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD