Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Den nye dreng i dagligvare-klassen vinder stort pristjek

Foto: detailfolk.dkMonday den 21 February 2022 kl. 09:54 - Kilde: BT

Priserne på dagligvarer stiger, viser et pristjek af de store kæder, hvor den nyeste på markedet ender som den billigste.

I det seneste pristjek af de store supermarkedskæder, som BT jævnligt gennemfører, ender Coop 365 discount på førstepladsen.

Avisen har købt 40 dagligvarer i 12 supermarkeder, og prisen i Coop 365 discount lød på 503,3 kroner. Den næstbilligste kæde er Aldi, hvor der skulle betales lige under tre kroner mere.

På de fem billigste pladser finder vi discountkæder. Blandt supermarkederne kommer Bilka tættest på med 511,75 kroner, mens Spar er den dyreste med 555,37 kroner.

I forhold til det forrige pristjek er priserne steget med 11,5 procent i snit.

Kædedirektøren for Coop 365 discount, som er det nyeste skud på stammen i den danske dagligvarehandel, har lagt en lille takketale ud på LinkedIn.

- Tak! til teamet i Coop og 365discount for jeres utrættelige kamp for billigere priser til vores kunder, skriver Thomas Nielsen og fortsætter:

- Også tak til vores discount-kollegaer Rema1000, Netto, Aldi og Lidl for at holde os til ilden og skarpe på priserne, skriver kædedirektøren, som også står bag Fakta, der står tilbage som den dyreste discountkæde i pristjekket.

Coop har en målsætning om at have 120 Coop 365 discount-butikker ved årets udgang. Det vil kræve 10 nye butikker om måneden.

LÆS OGSÅ: Sjældne prisstigninger bliver til virkelighed i tøjbranchen

Læs hele artiklen på BT


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD