Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Direktør belønner medarbejdere for femstjernede anmeldelser

Foto: detailfolk.dkMandag den 16 august 2021 kl. 10:45 - Kilde: Ekstra Bladet

Efter flere uheldige sager måtte en køkkenkæde se dårlige anmeldelser tikke ind på kontoen. Det fik direktøren til at handle.

Da Ekstra Bladet bragte historier om utilfredse kunder hos Vordingborg Køkkenet, som oplevede mangelfuld service efter fejlopmålinger og forsinkelser, begyndte de dårlige anmeldelser at strømme ind på Trustpilot.

Den udvikling forsøger den adm. direktør - Hjalmar Hansen - nu at stoppe med en konkurrence, viser en intern mail. Virksomhedens sælgere modtager 500 kroner for hver femstjernet anmeldelse, mens den bedste sælger fra hver butik får en bonus på 1000 kroner.

- Lad os nu vise hele verden, at det ikke er en tilfældighed, at vi sælger så mange køkkener, som vi gør, skriver Hjalmar Hansen i mailen. Han har ikke villet kommentere sagen til Ekstra Bladet.

I skrivende stund ligger der 2.638 anmeldelser af Vordingborg Køkkenet på Trustpilot, og den gennemsnitlige score ligger på 3,6. Blandt de seneste anmeldelser er der flere med fem stjerner, men brugere skriver også negativt om køkkenkæden på grund af de kontante belønninger.

Vordingborg Køkkenet driver selv 27 butikker landet over. I det seneste årsregnskab, som gælder for 2020, stiger omsætningen markant og lander på lige over 500 millioner, mens overskuddet efter skat vokser til den gode side af 50 millioner.

LÆS OGSÅ: Køkkenkoncern overtager stor del af velkørende forretning på nettet

Læs hele artiklen på Ekstra Bladet


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD