Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Døgnåbent byggecenter bliver permanent

Foto: STARKMonday den 3 November 2014 kl. 08:47 af: Newspaq

Starks døgnåbne byggecenter i København er så stor en succes, at kæden vil gøre ordningen permanent og måske også udvide den til flere centre.

Siden midten af august har byggemarkedskæden Stark drevet et døgnåbent byggecenter på Fragtvej nær Sjællandsbroen i København, og det ser nu ud til at blive en permanent ordning, skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Ordningen er så populær, at regionsdirektør i Stark København Lasse Frederiksen over for Licitationen - Byggeriets Dagblad understreger, at ordningen er kommet for at blive.

- Der er ingen tvivl om, at kunderne er der. Vi oplever en overraskende stor efterspørgsel. Vi har endda set en fordobling af de budgetter, vi havde lavet for omsætningen, siger Lasse Frederiksen og fortsætter:

- Mange tvivlede på, at der reelt ville være et marked, men tvivlerne har virkelig fået syn for sagen. Ordningen er ikke en døgnflue. Den er kommet for at blive.

Kunder på alle tider af døgnet

Lasse Frederiksen ønsker ikke at gå i detaljer, når det gælder kroner og øre, men han påpeger, at der lige fra dag ét er kommet kunder på alle tider af døgnet. Det gælder både lokale, jyske og udenlandske.

- Der er mange jyske håndværkere i København. De arbejder typisk igennem for fuld skrald mandag til torsdag, inden de tager hjem på weekend, og de får derfor løbende brug for materialer - og det på alle tider af døgnet, siger han.

Ordningens popularitet har fået Stark til at overveje udvidelser. Det gælder eksempelvis til afdelingen i Skejby ved Aarhus.

- Men der er ikke truffet en beslutning på det punkt endnu, siger Lasse Frederiksen.

LÆS OGSÅ: Byggecenter - nu med døgnåbentFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD