Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kan fremtidens parkering hjælpe butikkerne?"

- Martin Michael Frederiksen, It-ekspert og foredragsholder
Læs bloggen her

Byggecenter - nu med døgnåbent

Foto: STARKTorsdag den 14 august 2014 kl. 13:29 af: Freja Thorbech

På mandag slår Danmarks første døgnåbne byggecenter dørene op i forsøget på at følge med nye arbejdsgange i byggeriet.

Nu kan håndværkere køber skruer og byggematerialer døgnet rundt.

STARK vil nemlig fra på mandag som det første byggemarked i Danmark holde døgnåbent i sin butik ved Sjællandsbroen i København.

Det sker for at følge med i det nye, hurtige tempo i byggeriet. Blandt andet arbejder hundredvis af håndværkere netop nu i døgndrift i forbindelse med etableringen af Metro-cityringen.

- Byggeriet anno 2014 foregår på alle tidspunkter af døgnet, og ikke mindst i Storkøbenhavn er der tryk på døgnet rundt. Derfor er det kun naturligt, at vi nu udvider vores københavnske byggecenters åbningstid til at omfatte alle døgnets 24 timer, så kunderne undgår unødvendig ventetid, men i stedet kan bruge tiden konstruktivt på deres egen forretning, siger STARKs adm. direktør Søren P. Olesen i en udtalelse.

Vil undgå ventende håndværkere

Med de udvidede åbningstider vil STARK sikre, at håndværkerne ikke skal vente på, at butikken åbner, før de kan komme i gang med arbejdet.

- Håndværkeren får med et døgnåbent byggecenter i ryggen helt nye muligheder for at tilrettelægge sit arbejde langt mere effektivt. I dag kan både små og store projekter risikere at gå i stå, fordi det ikke er muligt at finde de rigtige materialer sidst på aftenen, og det kan betyde ekstra overnatninger og utilfredse kunder. Alle de problemer undgår håndværkerne i Storkøbenhavn nu, siger Søren P. Olesen.

Placeringen ved en af Københavns store indfaldsveje skal samtidig sikre, at også håndværkere, der arbejder uden for byen kan benytte sig af den døgnåbne butik.

LÆS OGSÅ: Byggemarked vil undervise håndværkereFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD