Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Byggemarked vil undervise håndværkere

Foto: STARKWednesday den 2 April 2014 kl. 09:00 af: Freja Thorbech

En skolebænk på hjul giver i foråret travle håndværkere mulighed for at blive opdateret fagligt i det lokale byggemarked.

Nu får landets håndværkere mulighed for at sætte sig på skolebænken i det lokale byggemarked.

STARK vil i løbet af foråret sende en truck, der skal fungere som rullende klasseværelse, rundt i landet. Her kan håndværkere blive fagligt opdateret inden for seks temaer til oplæg af 20 minutters varighed. Det rullende klasseværelse kommer forbi 19 byer i løbet af foråret i forbindelse med byggemarkedskædens Håndværkermesser,. 

- Vi er klar over at det, i en travl hverdag, er svært at få tid til at sætte sig på skolebænken, derfor har vi ledt efter en løsning, der er nem for håndværkeren og som giver en hurtig faglig opdatering. Vi vil give ekspertviden videre til den kvalitetsbevidste håndværker som så kan gå direkte ud og bruge det på byggepladsen. Det giver et mere effektivt byggeri og er en fordel for os alle, siger KaiOve Hoffmann, der er produktgruppechef i STARK, i en udtalelse.

Viden skal gøre byggeriet bedre

Som leverandør til byggeriet er det vigtigt for STARK, at de håndværkere der udfører opgaverne gør det rigtigt.

- I STARK har vi hele pakken til vores kunder, det er ikke kun materialer vi fokuserer på, det er også vores kunders forretning som vi vil hjælpe med at optimere og her er ny viden en hjørnesten. Derfor har vi også valgt at få undervisningen tættere på kunderne, så det er nemt og overskueligt, siger KaiOve Hoffmann.

Flere steder i landet afholder tekniske skoler også længerevarende kurser i den lokale STARK forretning, hvor håndværkeren eksempelvis kan blive stilladscertificeret.

STARK har 90 byggemarkeder rundt om i landet og en årlig omsætning på 6,3 milliarder kroner. Kæden har netop fået den tidligere Flügger-topchef Søren P. Olesen som ny adm. direktør.

LÆS OGSÅ: Tidligere Flügger-boss bliver topchef i byggekæmpeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD