Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Tidligere Flügger-boss bliver topchef i byggekæmpe

Foto: StarkWednesday den 26 March 2014 kl. 06:00 af: Steffen Moses

Byggemarkedskæden Stark henter ny adm. direktør med en fortid som topchef i Flügger. Og det vil kunne mærkes ved, at Stark bygger yderligere på sin førerposition i markedet, siger den nye direktør.

Søren P. Olesen er pr. 1. april ansat som ny adm. direktør for Stark, der er ejet af DT Group. Han er tidligere direktør i Flügger, men nu er han klar til at bringe Stark videre.

- Det vil være min målsætning at styrke og øge Starks position som markedsleder i Danmark og bidrage til den samlede udvikling af DT Group, som jeg altid har haft stor respekt for. Jeg kender DT Group særdeles godt fra min tid i byggematerialebranchen. Jeg glæder mig til at skulle være en del af en meget professionelt ledet virksomhed med dygtige og kvalificerede medarbejdere, siger Søren P. Olesen i en pressemeddelelse

Og begejstringen går begge veje. Ifølge koncernchef i DT Group Ole Mikael Jensen er Søren P. Olesen den helt rigtige profil til at stå i spidsen for Danmarks største byggemarkedskæde.

- Det er mig en meget stor glæde, at kunne meddele, at Søren P. Olesen er den nye direktør for Stark. Med Søren P. Olesen har vi fundet den perfekte mand til jobbet. En stærk profil, som har arbejdet med hele spektret fra salg til logistik, produktion og systemer. Han har en bred international erfaring og kender branchen fra såvel leverandørsiden som handelssiden. Oveni det får vi en mand med de personlige egenskaber, der gør, at han evner at få folk med sig, siger han.

Søren P. Olesen har en solid karriere bag sig. Han er uddannet cand. oecon. fra Aalborg Universitet og har senest været adm. direktør i Flügger. Tidligere har han beklædt poster i Velux såvel i Danmark som i udlandet.

LÆS OGSÅ: Flügger får ny topchefFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD