Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Ny topchef til dansk modehus

Foto: detailfolk.dkMonday den 5 August 2013 kl. 11:36 af: Puk Holm Hansen

Et dansk modehus har nu sagt farvel til en af deres topchefer til fordel for en ny CEO, der skal styrke den øverste ledelse.

Efter et ønske om at styrke den øverste ledelse i koncernen, har IC Companys ansat Mads Ryder som ny CEO. Dermed siger IC Companys farvel til topchefen siden august 2008, Niels Mikkelsen, meddeler IC Companys i en pressemeddelelse.

- I bestyrelsen er vi både glade og stolte over at få en kapacitet som Mads Ryder om bord. Ikke mindst hans vedholdende fokus på at føre en strategi ud i livet med stærke økonomiske resultater til følge, er noget af det, vi er gået målrettet efter. Men også de ændringer i måden at agere i de forskellige markeder på, som Mads Ryder indførte i sit tidligere job og som betød, at virksomhedens kerneforretning voksede kraftigt i et ellers faldende marked, er selv sagt relevante for os. Det samme gælder hans talent og flair for varemærker og branding. Og at Mads Ryder med sin stærke HR-baggrund så samtidig har dokumenteret, at han er god til at sikre sig både ledernes og medarbejdernes opbakning, har kun gjort valget lettere, siger bestyrelsesformand Niels Martinsen om ledelsesskiftet i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Dansk modegigant i svag fremgang

Historisk svære år

Om baggrunden for bestyrelsens farvel til Niels Mikkelsen, siger bestyrelsesformanden:

- Niels Mikkelsen tiltrådte umiddelbart inden finanskrisen satte ind – en periode, der gav hele branchen enorme udfordringer. Det er derfor i høj grad Niels’ fortjeneste, at vi trods alt kom fornuftigt igennem nogle historisk svære år for modebranchen. Det siger både jeg og den øvrige bestyrelse ham tak for. Men med den fremtid, vi i dag ser ind i, ønsker bestyrelsen at flytte topledelsens fokus over på eksekvering. Koncernstrategien skal omsættes til bedre økonomiske resultater, og præcis her har Mads Ryder i sine tidligere CEO-jobs været meget driftssikker.

LÆS OGSÅ: IC Companys sælger fra

Nye kræfter

I maj præsenterede IC Companys et regnskab præget af udfordrende markedsforhold og manglende stabilitet, og tiden vil vise, hvilke resultater den nye topchef kan være med til at sikre.

Mads Ryder er den 1. august tiltrådt stillingen som CEO og koncernchef i IC Companys A/S. Han afløser Niels Mikkelsen, der forlader virksomheden efter fem år på posten.

LÆS OGSÅ: IC Companys syr to segmenter sammen

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD