Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Derfor kunne landsdækkende genbrugskæde slå salgsrekord i julen

Foto: Miriam Nielsen/Røde Kors
Friday den 14 January 2022 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

De har haft den bedste december nogensinde i Røde Kors-butikkerne, og det kan være et udtryk for en ny tendens blandt forbrugerne.

Omsætningen i de 250 genbrugsbutikker, som Røde Kors driver over hele landet, lå i december en tredjedel over niveauet i 2020.

Det skriver Røde Kors i en pressemeddelelse.

Især har butikkerne oplevet en vækst i kategorierne dame- og herretøj, men køkkenudstyr og gavekort følger også godt med.

- Det er varer, som man både kan bruge selv men også kan forære til andre, og jeg tror, at stigningen i december måned generelt kan ses som udtryk for, at genbrug både til eget brug og som gaver bliver mere og mere almindeligt, siger chef for genbrug i Røde Kors, Tina Donnerborg.

Ifølge Røde Kors steg kurvestørrelserne også betragteligt. I gennemsnit købte en kunde ind for 130 kroner, og det er 43 procent mere end i december 2020, hvor beløbet var 91 kroner.

Alle genbrugsbutikkerne var tvunget til at holde lukket nogle dage i december 2020 som følge af coronarestriktioner. Dog valgte mange Røde Kors-butikker selv at holde lukket mellem jul og nytår i 2021, hvorfor omsætningen primært er fra ugerne op til jul.

LÆS OGSÅ: Genbrugsbutik får foden indenfor hos MagasinFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD