Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Den første butik i Salling Groups nye kæde åbner

Foto: PRTuesday den 11 October 2022 kl. 06:00 af: Redaktionen

Salling Groups nye bud på en lavpriskæde åbner tirsdag morgen. For ganske få uger siden var idéen ikke engang undfanget endnu.

Klokken otte tirsdag morgen åbnede den allerførste butik i lavpriskæden Basalt på Amager.

De første idéer til Basalt er ganske få uger gamle, så Salling Group har været hurtige til at få fra tegnebrættet og ud i virkeligheden.

- Det har været nogle intense, men ekstremt spændende uger, hvor vi har arbejdet benhårdt på at skabe et nyt koncept, sammensætte et relevant sortiment og slutteligt gøre butikken klar til åbning, siger Per Bank, adm. direktør i Salling Group.

- Vi har gjort os umage med at skabe et koncept, der kan hjælpe danskerne med at få hverdagen til at hænge bedre sammen, i en tid hvor privatøkonomien er under pres, siger han.

I Basalt kan kunderne finde basisvarer som mel, pasta og toiletpapir. Men for at holde omkostningerne nede kommer kommer ikke til at have kølediske, og det sætter naturligvis en række begrænsninger for sortimentet.

Åbningstiderne kommer også til at være kortere end i normale supermarkeder.

Allerede onsdag åbner yderligere to butikker i Viby Jylland og Helsingør, og inden årsskiftet skulle kæden gerne bestå af 10 butikker.

LÆS OGSÅ: Salling Group forlænger prisloftetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD