Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Supermarkederne i Salling Group fjerner næsten alle tegn på corona

Foto: PR.
Friday den 6 May 2022 kl. 10:04 af: Kristian Holgersen

Næsten alle de resterende tegn på coronakrisen forsvinder i Salling Group, hvor en af de velkendte genstande oppe ved kasserne gør comeback.

Ude i samfundet er det efterhånden svært at få øje på den genstridige coronapandemi. De fleste af testcentrene er forsvundet, nattelivet pulserer derudaf, og det flyder ikke længere med blålige mundbind ved stoppestederne.

I Salling Groups supermarkeder har der været en del overlevende tiltag, som mindede kunderne om de foregående år med udbredt smitte. Men en del af dem forsvinder også nu, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Fremover er det slut med afstandsmærker i gulvet og skillere ved kasselinjerne, mens afskærmning med plexiglas også pilles ned flere steder.

Oppe ved rullebåndet bliver der desuden en gensyn med de gamle varedelere, som ellers blev sendt på midlertidig pension i det meste af detailhandlen, da coronakrisen ramte.

- Tiden med corona har ændret danskernes indkøbsvaner og rutiner fundamentalt, og selvom vi alle sammen allerhelst havde været pandemien foruden, har den efterladt samfundet med nogle nye, gode vaner med hensyn til hygiejne, blandt andet brugen af håndsprit, inden indkøbsturen starter, siger Henrik Vinther Olesen, CSR- og kommunikationsdirektør i Salling Group.

Et par enkelte ting får lov til at blive i butikkerne.

- Vi holder fast i vores sprit-dispensere, ligesom vi kun fjerner plexiglasset ved kassen, hvor det ikke længere vurderes at være relevant, siger Henrik Vinther Olesen.

Det er op til de enkelte kæder, i hvilket tempo udfasningen foregår, men allerede nu, vil man mange steder opleve, at der efterhånden er meget få levn tilbage fra corona.

LÆS OGSÅ: HK Handel rejser sag mod Salling GroupFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD