Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Massiv satsning skal sænke elregningerne i Salling Group

Foto: PR.
Friday den 16 September 2022 kl. 11:59 af: Redaktionen

I Salling Group arbejder de på at nedbringe energiforbruget, og en satsning på solceller kommer nu til at spille en hovedrolle.

Monteringen af solceller er i fuld gang, skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Der er tale om en massiv satsning, som kommer til at løbe frem mod 2028, hvor 25 procent af Salling Groups energiforbrug skal være dækket af solenergi fra i alt 570 solcelleanlæg

I løbet af 2022 vil 139 solcelleanlæg blive monteret. De fleste på polske Netto-butikker, mens det herhjemme gælder to Bilka’er, tre Føtex’er, et lager samt på hovedkontoret i Årslev.

- Vi har sat fuld fart på udrulning og implementering af energi- og el-besparende indsatser, som hjælper os med at sænke vores el-forbrug og dermed både regningen, som er steget eksplosivt i år, samt vores CO2-aftryk, siger CSR-direktør i Salling Group, Henrik Vinther Olesen.

- Derfor er vi meget tilfredse med, at vi på bare ni måneder lykkes med at installere solcelleanlæg, der kan producere to pct. af vores samlede el-forbrug, og i løbet af de næste år vil andelen stige markant, siger han.

I marts satte Salling Group ind mod de stigende energipriser og afhængigheden af russisk gas med fremrykning af investeringer i grøn energi for i alt 2,4 milliarder kroner.

Det indebærer indkøb af nye varmepumper, køle- og fryseelementer, montering af låger på alle eksisterende kølemontre foruden installation af solceller.

LÆS OGSÅ: Vil fordoble produktionen af strøm fra solcellerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD