Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Salling Group forlænger prisloftet

Wednesday den 17 August 2022 kl. 06:00 af: Redaktionen

Priserne i Salling Group bliver alligevel ikke sluppet løs ved udgangen af oktober. - Det er en svær tid for mange, siger topchef.

Salling Group har valgt at forlænge prisloftet på mere end 300 dagligvarer i kæderne Netto, Føtex og Bilka.

Oprindeligt skulle ordningen ophæves den 31. oktober, men nu skal den i stedet køre videre resten af året. Og det har ikke været en svær beslutning set i lyset af de usikre økonomiske prognoser, skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

- Det er en svær tid for mange danskere, der oplever prisstigninger på både energi og udgifter til boligen, men også til det daglige indkøb. Derfor indførte vi prisloftet, og i lyset af den aktuelle situation forlænger vi det, så garantien løber året ud, siger Per Bank, adm direktør i Salling Group.

Ifølge ham har kunderne taget rigtig godt imod prisloftet, der stopper prisstigninger på blandt andet mel, mælk og hakkekød.

- I vores butikker er prisloftet lig med en garanti, og samtidig har vi fortsat både et fast sortiment af varer til gode priser og tilbud på hundredvis af varer hver uge. Samlet set giver det kunderne mulighed for at handle til fornuftige priser trods den aktuelle situation, siger Per Bank.

LÆS OGSÅ: Salling Group sætter prisloft på egne basisvarer Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD