Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Medarbejdere i Salling Group får ekstra løn med på sommerferie

Foto: PRFriday den 24 June 2022 kl. 09:47 af: Kristian Holgersen

Den samlede pulje er en smule mindre end sidste år, skriver Salling Group.

På næste lønningsdag får en masse medarbejdere i Bilka, Føtex, Netto og Salling Stormagasiner en smule mere end sædvanligt ind på kontoen.

Salling Groups ejere - Salling Fondene - uddeler nemlig en del af overskuddet til den gruppe af tidligere og nuværende medarbejdere, som har været ansat i hele perioden fra 2018 til 2021. Dem findes er mere end 9.000 af.

Den samlede pulje er i år på 14 millioner kroner, og det er en million mindre end sidste år.

- Jeg er glad for, at vi igen i år kan anerkende dem, som er hele fundamentet i Salling Group, nemlig vores dygtige medarbejdere, siger Per Bank i en pressemeddelelse. Han er adm. direktør for Salling Group og desuden formand i Købmand Ferdinand Sallings Mindefond.

- Uden dem ville vi ikke kunne fortsætte med at skabe endnu bedre indkøbsoplevelser for vores kunder, investere i nye, bæredygtige løsninger og drive en forretning, som sikrer, at Salling Fondene hvert eneste år kan fortsætte med at donere en del af overskuddet tilbage til samfundet, siger Per Bank.

Købmand Ferdinand Sallings Mindefond blev stiftet i 1958 af Salling Groups grundlægger, købmand Herman Salling, blandt andet med det formål, at en del af fondens overskud skulle tilfalde medarbejderne i virksomheden.

LÆS OGSÅ: Salling Group sætter prisloft på egne basisvarer Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD