Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Dansker udpeget som ny topchef i svensk milliardforretning

Foto: morguefile.comOnsdag den 19 januar 2022 kl. 11:47 af: Kristian Holgersen

Et af Sveriges store modebrands, der på kort tid er gået fra nul til 2,4 mia. kroner i omsætning, har fundet en dansk topchef.

Fra 1. marts starter danske Anders Kristiansen som adm. direktør for det svenske modebrand Na-kd, som driver en stor netbutik og desuden har en lang liste af eksterne forhandlere - herunder flere i Danmark.

Anders Kristiansen afløser Jarno Vanhatapio, som stiftede Na-kd tilbage i 2016. Det forklarer han i et længere indlæg på LinkedIn.

I det seneste årsregnskab kunne Na-kd fremvise en omsætning på 2,4 milliarder svenske kroner. Med Anders Kristiansen ved roret, skal beløbet endnu højere op, skriver den afgående topchef.

- Jeg bliver erstattet af Anders Kristiansen fra Danmark, som er en internationalt kendt CEO. Hans track record og gode lederegenskaber er, hvad der kræves, for at få Na-kd til at nå forbi 10 milliarder.

- Det tog mig omkring seks år at nå 2,4 milliarder (min personlige rekord). Jeg er overbevist om, at Anders vil sætte væksten et gear op og tænke endnu større og hurtigere, skriver Jarno Vanhatapio på LinkedIn.

Anders Kristiansen har blandt andet været adm. direktør for den britiske modekæde New Look og tøjmærket Esprit, mens han også kan trække på erfaring fra en topstilling hos Bestseller i Kina.

LÆS OGSÅ: Dansker bliver topchef for stor lavpriskæde i SverigeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD