Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Dansker stryger til tops i Lidl

Foto: detailfolk.dkFriday den 11 April 2014 kl. 08:46 - Kilde: Flere medier

En 35-årig dansker stryger nu til tops i den tyske discountkæde efter tre år på posten som adm. direktør for kæden i Belgien.

Den 35-årige Jesper Højer kan glæde sig over, at han fra 1. maj bliver ansvarlig for indkøb, PR og marketing i Lidl International.

Den unge dansker har de sidste tre år været adm. direktør for den tyske kæde i Belgien. Her udtaler hans efterfølger på posten, Boudewijn van den Brand, ifølge retaildetail, at det er imponerende, hvad Jesper Højer har opnået i den periode.

Ifølge freshplaza.com er det blandt andet under danskerens ledelse, at Lidl har øget sin markedsandel i Belgien med 50 procent, mens antallet af ansatte i landet i samme periode er steget med 15 procent.

Stridigheder i topledelsen

Jesper Højers skifte til Lidl International kommer blot et par uger efter, to topchefer forlod kæden på grund af uenigheder om den fremtidige strategi. Noget vi tidligere har skrevet om her på detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Lidl i pludseligt topchef-skifte

Herefter udpegede Lidl Sven Seidel som ny adm. direktør, mens det altså er Jesper Højer, der tager over efter den tidligere chef for indkøb og marketing, Dawid Jaschok.

Lidl har over 10.000 butikker i mere end 20 europæiske lande.

LÆS OGSÅ: Lidl efterkommer kunders Facebook-ønskeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD