Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Lidl åbner pop-up gourmet restaurant

Foto: detailfolk.dkMonday den 30 September 2013 kl. 10:55 af: Freja Thorbech

Ligesom Lidl Danmark forsøger sig med forskellige events, tænker den svenske søsterkæde også i alternative baner. Svenskerne har netop åbnet en pop-up gourmet restaurant.

Måske forbinder du ikke discountkæden Lidl med gourmet mad og Michelin-kokke. Det har discountkæden nu forsøgt at gøre op med i Sverige.

Den 13. september åbnede stjernekokken Michael Wignall, der normalt driver den to stjerne Michelin-restaurant The Latymer uden for London, pop-up restauranten Dill i Stockholm.

Der har været stor interesse omkring restauranten, der har været fuldt booket i løbet af dens korte åbningstid og netop nu står 400 mennesker på venteliste til et bord. 

Bytter man rundt på bogstaver i navnet på den populære restaurant, kan man se, at det i virkeligheden er Lidl, der står bag. Discountkæden har med åbningen af Dill forsøgt at bevise sloganet 'God mad behøver ikke at koste mere'. Alle råvarer til restaurant Dills ni retter lige fra kød og grøntsager ned til krydderierne er nemlig indkøbt i det lokale Lidl supermarked.

- Desværre findes der forudfattede meninger om vore lave priser. Vi ønskede at folk skulle få øjnene op for vores kvalitet, og derfor fik vi Michael Wignall hertil og startede Dill. Nu har vi bevist at vore råvarer er gode nok til stjernekokke og kræsne kendere, siger Caroline Forsshéll, der er kommunikationschef i Lidl Sverige i en udtalelse.

Kommer ikke til Danmark foreløbigt

Vil man prøve Lidls gourmet restaurant, må man lægge vejen forbi Stockholm inden den 4. oktober, hvor restauranten lukker ned igen. Lidl Danmark har nemlig ikke planer om at slå dørene op til noget lignende i den nærmeste fremtid.

- Det er ikke noget, der er på tegnebrættet lige nu, men vi tænker i forskellige events, som også er atypiske for branchen, siger kommunikationsansvarlig i Lidl Danmark, Rikke Brandes, til detailfolk.dk.

Se mere om restaurant Dill i videoklippet herunder.

LÆS OGSÅ: Lidl inviterer kunder til festFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD