Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Dansk tøjmærke oplever stærk vækst: Afviser lukrative tilbud

Foto: PR-fotoMandag den 28 februar 2022 kl. 11:03 - Kilde: Finans

De fysiske butikker trækker en større del af læsset hos succesfuldt tøjmærke, som afviser den ene forhandler efter den anden.

Opturen fortsætter for de efterhånden kendte iværksættere bag Shaping New Tomorrow, der har har ramt en decideret guldåre med satsningen på tøj i strækbare materialer.

Det skriver Finans og lokalmediet Migogaalborg.

I årsregnskabet for 2020/21 ender omsætningen på rundt regnet 300 millioner kroner - en forbedring på omkring 100 millioner. På bundlinjen kan tøjmærket glæde sig over et rekordstort plus på 37,5 millioner kroner.

Shaping New Tomorrows fysiske butikker står for 39 procent af den samlede omsætning, og det er 9 procent mere end året før, skriver Migogaalborg. Det skyldes især en række nye butiksåbninger.

Resten af salget foregår gennem Shaping New Tomorrows egne webshops, og sådan bliver det ved med at være. Virksomheden har afvist tilbud fra over 100 modekæder, forklarer den adm. direktør, Kasper Ulrich, til Finans.

- Vi har været kompromisløse fra start. Timingen var helt rigtigt, da vi gik i markedet, og selvom vi formentlig kunne have haft dobbelt så stor en omsætning, hvis vi havde fået store forhandlere på, så har vi holdt fast i at holde alt på egne hænder. Vi har på intet tidspunkt været i tvivl om, om det er den rigtige vej at gå, siger han til avisen.

Shaping New Tomorrow gik på ganske kort tid fra at være forhåbningsfulde deltagere i DR-programmet Løvens Hule til at have en vildt voksende forretning.

LÆS OGSÅ: Så meget koster Shaping New Tomorrows nye kampagne

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD