Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Dansk Supermarked lancerer digitale kvitteringer

Foto: Dansk SupermarkedMandag den 7 april 2014 kl. 17:00 af: Freja Thorbech

Dagligvaregiganten har indgået et nyt samarbejde, der giver kunderne mulighed for at få alle deres kvitteringer digitalt.

I fremtiden slipper kunderne i alle Dansk Supermarkeds butikker for at lede efter kvitteringer i bunden af tasken eller i samtlige jakke- og bukselommer.

Dagligvaregiganten har nemlig indgået et samarbejde med kvittering.dk, der vil gøre det muligt for kunder i Bilka, Føtex, Netto, Salling og Starbucks at modtage alle kvitteringer digitalt.

- Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde den her service til vores kunder. Vi håber, det vil være en god hjælp, at kunderne ikke længere risikerer at smide en vigtig kvittering væk, siger digital projektleder Kristine Fibæk Salmonsen i en udtalelse.

Mangler kun Netto

Den digital kvitteringsservice er allerede i gang i Føtex, Bilka, Salling og Starbucks, mens Netto vil følge inden for de næste par måneder.

Når kunden har tilmeldt sig på nettet, vil alle kvitteringer til det tilknyttede kreditkort kunne findes online og via en app til smartphone og tablet. Der er også mulighed for at indscanne gamle papirboner, så alle kvitteringer kan samles på ét sted.

Dansk Supermarked driver mere end 1.200 butikker i Danmark, Sverige, Polen og Tyskland. Dagligvaregiganten består af kæderne Føtex, Bilka, Netto, Salling samt web-shoppen Bilka.dk og omsætter for omkring 56 milliarder kroner årligt.

LÆS OGSÅ: Bilka lancerer ny intelligent appFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD