Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dansk Supermarked gør nyt strategisk opkøb

Thursday den 22 June 2017 kl. 10:23 af: Kristian Holgersen

Med et nyt opkøb går Dansk Supermarked ind på markedet for måltidskasser. Konkurrerende koncern følger snart trop.

Måltidskasser er blevet populære blandt danske forbrugere. Og nu har Dansk Supermarked Group været på opkøb hos nordjyske Skagenfood, som er en etableret spiller på det lukrative marked.

Det skriver koncernen i en pressemeddelelse.

For Dansk Supermarked Group er der tale om en strategisk investering, lyder meldingen fra den administrerende direktør, Per Bank.

- Vi ser et stort vækstpotentiale for måltidskasser og convenience-løsninger, der gør hverdagen nemmere for danskerne. Skagenfood er en meget veldrevet virksomhed med tårnhøj kvalitet og stærke værdier, der skal føres videre, udtaler han i pressemeddelelsen.

- Det ønsker vi at gøre i fællesskab, og vi er overbeviste om, at vi gennem vores investering sammen kan forløse det store potentiale, der er i virksomheden og markedet, fortsætter han.

Ifølge Fødevarewatch køber Dansk Supermarked 80 procent af forretningen, mens Skagenfood beholder de sidste 20 procent.

Giver muskler til Skagenfood

De to grundlæggere af Skagenfood, ægteparret Betina Kühn og Peter Bagge-Nielsen, vil stadig stå i spidsen for den daglige drift. Men med Dansk Supermarked Group i ryggen, kan de nå ud til endnu flere kunder.

- Vi er stolte af den udvikling og de mål, vi har nået med Skagenfood. Men vi har klare ambitioner om at løfte virksomheden yderligere. Skal vi lykkes med det i den målestok, vi ønsker, kræver det en stærk partner, siger Betine Kühn i pressemeddelelsen.

- Vi har fundet det helt rette match med Dansk Supermarked Group, der kan være med til at udvikle Skagenfood, og det glæder vi os enormt meget til, fortsætter hun.

Skagenfood begyndte i 2001 med at tilbyde frisk fisk direkte fra kutterne i Nordjylland og har siden udvidet forretningen med måltidskasser.

Konkurrent vil også sælge måltidskasser

Dansk Supermarked er ikke den eneste dagligvarekoncern, som er tiltrukket af måltidskasser. Snart melder Coop sig også på banen, skriver Børsen. Her er planen at gøre måltidskasser til en del af sortimentet i netsupermarkedet Coop Mad.

- Jeg kommer ikke til at løfte sløret for en lanceringsdato nu, men det bliver tidligst muligt i andet halvår, siger Morten Viktor til avisen, Han er direktør for Coop Mad.

LÆS OGSÅ: Ny direktør til Dansk SupermarkedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD