Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dansk Supermarked buldrer af sted

Foto: detailfolk.dkWednesday den 13 November 2013 kl. 09:42 af: Dennis Clausager

Detailgiganten viser imponerende fremgang i dagens kvartalsregnskab. Særligt indtjeningsfremgangen er markant  med en stigning på hele 68 procent.

Det er med solide tal i bagagen, at topchef Per Bank i dag kan fremlægge regnskabet for 3. kvartal for Dansk Supermarked gruppen.

Mens omsætningen kun viser svag fremgang, er det især indtjeningsfremgangen, der imponerer. Omsætningen for Dansk Supermarked viser ifølge rapporten dog en fremgang på 4,3 procent, hvor fremgangen for den samlede dagligvarehandel kun er på 2,8 procent.

Føtex viser fremgang

I regnskabet fremhæves det blandet andet, at den forbedrede indtjening skyldes fremgang hos problembarnet Føtex samt generelt god udvikling i både salg og indtjening i Netto i alle fire lande.

Omsætningen som helhed voksede med 309 millioner kroner i 3. kvartal sammenlignet med samme kvartal 2012 når der tages højde fr lukningen af Tøj & Sko kæden. Dansk Supermarked har i følge Mærsks kvartalsrapport nu en markedsandel på 34 procent, hvilket svarer til en stigning på 0,5 procent.

Omsætningen i Polen og Sverige viser fremgang, mens Tyskland viser uændret udvikling.

Dansk Supermarked nævner i en kommentar til kvartalsregnskabet, at markedet er præget af et skifte mod discountbutikkerne, der har nydt godt af den ophævede lukkelov, der trådte i kraft for godt et år siden.

LÆS OGSÅ: Bilka udpeger topchefFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD