Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Bilka udpeger topchef

Foto: detailfolk.dkMonday den 14 October 2013 kl. 08:54 af: Freja Thorbech

Nu er det besluttet, hvem der skal bestride posten som direktør i supermarkedskæden Bilka. Den nye direktør har en lang erfaring fra kæden bag sig.

Nu er direktørposten i supermarkedskæden Bilka officielt besat.

Det er den 46-årige Mark H. Nielsen, der kan glæde sig over jobbet, som dog ikke er helt nyt for ham. Siden april har Mark H. Nielsen nemlig fungeret som konstitueret i det selvsamme job. Nu er han så officielt udpeget og indtræder i den forbindelse i Dansk Supermarkeds øverste koncernledelsesgruppe, Executive Committee.

- Mark har de rette menneskelige og faglige kvaliteter til at fortsætte og udvikle Bilkas stærke position på det danske marked. Han kender vores kunder, hvert eneste varehus, kæden som helhed og hele Dansk Supermarked ud og ind. Med sin lange erfaring fra dansk detailhandel og vores egen virksomhed er han en vigtig kulturbærer både i Dansk Supermarked og i min Executive Committee, siger adm. direktør i Dansk Supermarked, Per Bank, i en udtalelse.

Erfaring fra koncernen

Og Mark H. Nielsen har da også mange år i Dansk Supermarked bag sig. Han begyndte for 25 år siden som ansvarlig for husholdningsartikler og hårde hvidevarer i Bilka Hundige. Her bestred han adskillige funktioner i varehuset, inden han blev varehuschef i både Bilka- og Føtex-kæden. Efter en afstikker uden for koncernen som landedirektør i JYSK Danmark vendte han tilbage til Bilka først som marketingchef, salgsdirektør og siden foråret som konstitueret direktør.

- Jeg er utrolig stolt over at stå i spidsen for Bilkas godt 8000 medarbejdere. Bilka er for mig meget mere end bare et sted, jeg arbejder. Jeg kender forretningen indefra og det kæmpe arbejde, mine forgængere på posten har ydet, så det er med stor respekt, jeg tiltræder jobbet, siger Mark H. Nielsen.

Bilka er den eneste hypermarkedkæde i Danmark og består af 18 varehuse rundt om i landet.

LÆS OGSÅ: Strategisk toplederskifte i Dansk SupermarkedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD