Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Bilka i nyt samarbejde med amerikansk koncept

Foto: detailfolk.dkMonday den 8 April 2013 kl. 09:02 af: Puk Holm Hansen

Til efteråret åbner et amerikansk koncept deres første afdeling i Danmark. Det sker i samarbejde med Bilka.

Nu indleder Bilka et nyt samarbejde og åbner den første danske restaurant af den amerikanske burgerkæde Carl's Jr. Danmarks første Carl's Jr. kommer til at åbne i Bilka i Næstved til efteråret.

- Vi glæder os til at åbne den første Carl’s Jr. i Danmark, og vi forventer, at danskerne vil sætte pris på den høje kvalitet af maden, den gode kundeservice og den hyggelige indretning, som Carl’s Jr. tilbyder. Restauranten i Bilka Næstved vil blive et godt sted at tage en pause på indkøbsturen, siger Thorbjørn Sejer Jensen, marketingdirektør i Bilka.

Det nye samarbejde med Dansk Supermarked er det første skridt for at få Carl’s Jr. restauranter ind på det nordeuropæiske marked, og Andy Puzder, direktør i CKE Restaurants, ser Dansk Supermarked som en velegnet partner til at få introduceret Carl's Jr. til danskerne.

- Vi er glade for at kunne byde Dansk Supermarked velkommen på CKE-teamet. I løbet af de sidste  50 år har Dansk Supermarked formået at gøre deres forretning succesfuld og velkendt i Danmark, Sverige, Tyskland og Polen. Med deres ekspertise og viden om det danske marked er Dansk Supermarked den perfekte partner til at introducere Carl’s Jr. for de danske forbrugere, siger Andy Puzder, direktør i CKE Restaurants, Inc.

LÆS OGSÅ: Supermarked indleder samarbejde med kaffe-gigant

Flere samarbejder med udenlandske brands

Det er ikke første gang at Bilka slår sig sammen med et udenlandsk brand. I august sidste år meddelte Bilka, at de har indledt et samarbejde med den populære kaffegigant Starbucks. Den første Starbucks i Danmark åbnede i Københavns Lufthavn i 2007, og siden har Starbucks åbnet i Bilka One Stop i Fields i november sidste år og senest har man meddelt åbning af Starbucks i to af Sallings stormagasiner i Aarhus og Aalborg til sommer.

LÆS OGSÅ: Populær kaffekæde rykker ind i stormagasin

Den første Carl’s Jr. restaurant åbnede i USA i 1956 som en mindre udgave af deres såkaldte ”sit-down restauranter” - deraf navnet 'junior'. Stifterne af Carl’s Jr. startede ud med at købe en pølsevogn, og siden er kæden vokset til at have 1369 restauranter verden over.
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD