Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Dansk modehus sælger fra

Foto: DK CompanyTorsdag den 8 august 2013 kl. 09:06 af: Puk Holm Hansen

Et dansk modehus har valgt at sælge to mærker fra, da de ikke passer ind i den fremtidige strategi.

På trods af at plus-size markedet er blevet spået til at have stort potentiale, har den danske modevirksomhed DK Company A/S fremover valgt ikke at satse på de store størrelser. DK Company frasælger nemlig nu deres to plus-size brands Studio og Veto.

LÆS OGSÅ: IC Companys sælger fra

De to mærker bliver overtaget af modehuset Gozzip A/S, som DK Company har indgået en aftale med. Det meddeler DK Company i en pressemeddelelse.

Ikke en del af strategien

Årsagen til, at DK Company har valgt at sælge de to mærker, er, at modehuset har valgt at fokusere på konceptudvikling i forbindelse med deres øvrige brands.

- Vi ser Studio og Veto som to stærke varemærker med en loyal kundekreds blandt storpige-segmentet, men må erkende at storpige-mærkerne falder uden for vores fremtidige strategi. Efter købet i sommeren 2012 af blandt andet Fransa, b.young, Blend, ICHI samt 180 butikker primært i Norge vil fokus ligge på at udvikle disse koncepter sammen med de øvrige brands i vores portefølje som eksempelvis Cream. Vi har ventet på at finde den rette køber og er glade for, at Gozzip A/S overtager mærkerne, siger Jens Poulsen, CEO for DK Company A/S, i pressemeddelelsen.

Målrettet plus-size

Gozzip blev grundlagt i 2005 og er en dansk modevirksomhed, som målretter sine kollektioner til kvinder fra 25 år og opefter. Udover de nyindkøbte mærker, Studio og Veto, fører Gozzip, som generelt fokuserer på store størrelser, mærkerne Gozzip, Deluca og Nais.

Gozzips Mærket er repræsenteret i førende detailbutikker og stormagasiner i hele landet og desuden internationalt i Norge, Sverige, Finland, Rusland, Island, Holland, Belgien, Tyskland, Frankrig og Østrig.

LÆS OGSÅ: Dette niche-marked har stort potentiale

Overtagelsen er sket med virkning fra 1. august 2013, og mærkerne er overtaget for en samlet sum på 0,7 millioner kroner. DK Company forventer ikke, at handlen vil påvirke årets omsætning eller resultat før skat nævneværdigt.

LÆS OGSÅ: Plusmodeller indtager modebranchenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD