Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Dansk kæde lukker ned i USA: - Vi kan ikke mere

Foto: detailfolk.dkDansk kæde lukker ned i USA: - Vi kan ikke mere
Paradis åbnede den første amerikanske butik i 2009. Men den danske iskæde fik aldrig sit gennembrud på den anden side af Atlanten.
Tirsdag den 15 september 2020 kl. 09:42 - Kilde: Børsen

Drømmen om at slå igennem på det amerikanske marked bliver lagt graven af dansk iskæde. Det har været en dyr fornøjelse.

Da iskæden Paradis åbnede den første butik i USA for 11 år siden, var det med ambitionen om at make it big, som man siger derovre.

Men nu er eventyret forbi. Paradis lukker butikkerne på amerikanske marked og forsøger at sælge rettighederne til brandet, lyder det fra bestyrelsesformand Jan Steenhard i Børsen.

- Vi kan ikke mere. Man har altid et håb og altid lyst til at tænke, at det kan vi vende. Men engang imellem er nok bare nok, og det her var nok, siger Jan Steenhard til avisen.

Paradis har 13 butikker i Californien, fremgår det af iskædens amerikanske hjemmeside. Men de nåede aldrig at blive en guldgrube. Tværtimod. Satsningen har været en dyr fornøjelse for iskæden, som har omkring 45 butikker herhjemme.

Ifølge Børsen lyder underskuddet i regnskabet for 2019 på 27 millioner kroner - og her spiller rækken af butikslukninger en afgørende rolle.

Tidligere på måneden fik Paradis en ny administrerende direktør. Tim Eklund, som har mange års erfaring fra Joe & the Juice, gik ind og afløste Søren Falck Hansen, som havde siddet på posten i et års tid.

Paradis blev stiftet af Thor Thorøe i år 2000. Han forlod virksomheden for 10 år siden og arbejder lige nu på et beslægtet projekt, nemlig is- og chokoladekæden Social Foodies.

LÆS OGSÅ: Tidligere juicer bliver forfremmet til topchef i Paradis

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD