Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dansk gourmetburger-restaurant til udlandet





Monday den 31 July 2017 kl. 10:54 af: Lise Møller Schilder

Pomfritter uden olie og en burger uden tomat og agurk. Det er opskriften, der kickstarter udlandseventyret for denne danske burgerrestaurant.

Den danske burgerrestaurant, Hungry Dane, har startet et nyt burgerkoncept ved at gentænke burgeren. Og det har givet pote.

Nu skal restauranten åbne en stand på det førende madmarked i Amsterdam, som ellers ikke tillader udenlandske koncepter. Det sker kun fem måneder efter åbningen i Danmark. Det skriver Hungry Dane i en pressemeddelese

Hungry Dane laver blandt andet pomfritter uden olie og en burger uden syltede løg, tomat eller agurk. Fokus er flyttet over til at lave anderledes gourmetburgere.

- Både okse, kylling, svin og and er tilberedt sous vide og andekonfiteret. En proces der tager ca. 10 timer, men også noget der smages på produktet, skriver Hungry Dane i pressemeddelelsen. 

Hungry Dane lægger i det hele taget meget vægt på de mange fordele ved at tilberede kødet i andefedt.

Andre lande, der er i Hungry Danes søgefelt, er England og USA.

LÆS OGSÅ: Succesfuld burgerkæde vil slå konkurrenterne via bæredygtighed



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD