Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Danish Crown slår ind på detailvejen med ny netbutik

Monday den 2 September 2019 kl. 09:26 af: Kristian Holgersen

Slagtergiganten har ingen erfaringer med selv at sælge til private, så forventningerne til omsætningen står hen i det uvisse.

Normalt bliver slagtergiganten Danish Crown ikke beskyldt for at være grøn. Men lige præcis i denne historie er det faktisk dækkende.

Uden på forhånd at have erfaringer med at sælge kød direkte til private forbrugere, har den danske slagtergigant nemlig åbnet en netbutik under navnet Danish Crown Dyrbar.

Sortimentet kommer til at bestå af virksomhedens bedste udskæringer af okse- kalve- og grisekød, som hidtil kun har været tilgængelige for restauranter gennem en særlig afdeling kaldet Guldrummet.

- Dyrbar.dk har sit udspring fra Guldrummet. Vi gør nogle af varerne tilgængelige for forbrugere, siger Jais Valeur i en pressemeddelelse. Han er Group CEO i Danish Crown.

- Jeg bliver tit spurgt, ”hvis jeres produkter er så gode, hvor kan vi så købe dem henne?” Nu er vi klar med de allerbedste produkter direkte til forbrugerne, siger han.

Ingen forventninger

Siden starten af august har alle landmænd, der leverer til Danish Crown, haft mulighed for at teste netbutikken.

Nu er den så endelig kommet på markedet, men hos Danish Crown ved man ikke rigtig, hvad man skal forvente af omsætningen.

- I første omgang skal vi have fat i de kræsne forbrugere, altså de såkaldte ”foodies,” siger Dorte Ruby, der er ansvarlig for Premium i Danish Crown.

- Lykkes vi med det, så tror jeg på at dyrbar.dk kan blive en rigtig god forretning, men lige nu har vi først og fremmet fokus på at levere varerne til tiden og i den helt rigtige kvalitet, så kunderne får en god oplevelse med deres første køb på dyrbar.dk, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Nye tider hos dansk succeskæde: Åbner netbutikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD