Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Slutningen på corona betyder starten på en ny markedsføringsplan"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Dagrofa-direktør i hastigt exit

Pressebillede af Markela Dedopoulos, Dagrofa.
Fredag den 29 januar 2016 kl. 10:05 af: Lise Møller Schilder

Kommunikationsdirektøren i Dagrofa forlader sin stilling ved udgangen af januar. Koncernen leder nu efter en erstatning.

Der har været gang i udskiftningen af kommunikations- og marketingsdirektører de seneste dage. Forleden meldte TDC ud, at deres marketingsdirektør, Camilla Ramby, forlader posten.

Nu melder Dagrofa så ud, at deres kommunikationsdirektør, Markela Dedopoulos, efter gensidig aftale forlader sin stilling som kommunikationsdirektør i Dagrofa. Det sker om ganske få dage.

- Markela Dedopoulos fratræder efter gensidig aftale ved udgangen af januar 2016 sin stilling som kommunikationsdirektør i Dagrofa. Markela tiltrådte stillingen som kommunikationsdirektør i 2014 og har især arbejdet på at konsolidere og udvikle Dagrofas interne og eksterne kommunikation, herunder understøtte forretningsstrategien, samt haft det overordnede ansvar for presse- og mediehåndtering, skriver Dagofra i en pressemeddelelse.

Da kommunikationsdirektøren stopper meget brat, er der ikke fundet en erstatning, men det går man i gang med nu, skriver Dagrofa.

- Rekrutteringen efter en ny kommunikationsdirektør igangsættes straks. Indtil stillingen er besat, varetages denne af koncerndirektør Peter Hiort-Lorenzen, står der i pressemeddelelsen.

Dagrofa står bag supermarkedskæderne: Kiwi, Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb. Til sammen har disse kæder godt 640 butikker i Danmark.

LÆS OGSÅ: Sådan løser Dagrofa pinlig trykfejl-brølerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD