Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Coop skærer i prisen på masser af varer

Foto: SuperbrugsenWednesday den 24 January 2018 kl. 11:52 af: Kristian Holgersen

Med en ny satsning sænker Coop prisen på en lang række hverdagsvarer. Der skal ryddes op i tilbudsjunglen, lyder det.

I et opgør med kampagnetilbud sænker Coop nu de faste priser på en lang række basisvarer. Det skriver dagligvarekoncernen i en pressemeddelse.

Prisnedsættelserne vil variere fra nogle få procent til over 20 procent og kommer til at gælde på tværs af alle Coops butikker. I de største vil over 1.000 varer blive billigere.

- Vi ved fra vores analyser, at 47 procent af vores kunder er trætte af hele tiden at skulle holde øje med tilbud. De ønsker ”ærlige varer til ærlige priser”, som er hele udgangspunktet for brugsforeningsbevægelsen, siger koncerndirektør Jens Visholm i meddelelsen.

Samtidig indleder Coop en kampagne med overskriften ’Sammen får vi mere for pengene.’ Udover prisnedsættelserne - som gælder for alle - vil medlemmerne få mere målrettede personlige tilbud, mens sortimentet af varer med fokus på miljø og dyrevelfærd bliver øget.

- Dette er en fortsættelse af vores strategi ”Sammen om bedre mad.” De seneste tre år har vi set, hvordan danskerne vil have mere økologi, mere smag og mere ansvarlighed, siger Jens Visholm.

- Men vi har også set, at danskerne i stigende grad fravælger tilbudsavisen og en tiltagende træthed over elevatorpriserne. Så dette er startskuddet på vores næste strategiperiode, hvor vi oveni bedre varer og mere ansvarlighed får flere faste lave priser, der gør hverdagen enklere for kunderne, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Føtex-direktør: Vores lavere priser er en succesFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD