Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Coop klar med virtual reality-træning af elever

Foto: OculusMonday den 4 June 2018 kl. 09:13 af: Kristian Holgersen

For at nye medarbejdere kan få en sjovere start på jobbet, indfører Coop et spil med virtual reality i oplæringen.

Et nyudviklet spil med tilhørende virtual reality-briller skal fremover gøre oplæringen af primært unge elever mere spændende. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

I det virtuelle butiksunivers kan eleverne optjene point, hvis de formår at udføre helt normale hverdagsopgaver, så kunderne bliver tilfredse.

- Vi vil gerne give vores mange, helt unge medarbejdere en sjov og motiverende start på jobbet i Coop, siger senior HR-konsulent i Coop, Anne Rahbek, og fortsætter:

- Derfor har vi valgt en ny teknologi, som de unge måske kender fra digitale spil, men som de i hvert fald ikke forbinder med at skulle lære noget. Med VR-træningen spiller de sig til en viden, som sætter fokus på at gøre en positiv forskel for Coops kunder.

Coop tester lige nu konceptet i 10 butikker og til træning af salgselever på skoleophold. Efter planen kommer alle butikker med allerede senere i år.

Blandt de første

Coop er de første i Europa, der udnytter teknologien på denne måde, fremgår det af pressemeddelelsen.

Spillet er udviklet af Learningbank, mens DTU’s center for digital læringsteknologi også deltager i projektet for at blive klogere på virtual reality som læringsmetode.

- Jo mere vi mennesker involverer os, jo mere lærer vi. Faktisk husker vi op til 75 % mere, når vi bruger VR-træning end fx ved klasseundervisning, siger CEO i Learningbank, Stine Schulz.

- Og brugerne opnår reelle erfaringer på baggrund af de virkelighedsnære oplevelser. Coop er helt klart frontløber med dette projekt, når det kommer til træning af unge medarbejdere, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Coop vil ind på nyt markedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD