Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Coop vil ind på nyt marked

Foto: detailfolk.dkMandag den 7 maj 2018 kl. 09:12 af: Lise Møller Schilder

Der er nærmest ikke den del af livet, som Coop ikke vil hjælpe sine medlemmer med. Og nu forsøger Coop sig med et nyt samarbejde.

Den danske dagligvarekoncern Coop har i en årrække drevet bank med svingende held. Nu ønsker Coop så at komme ind på markedet for forsikringer. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

Coop har valgt at samarbejdet med TopDanmark for derigennem at levere forsikringer til Coops 1,8 millioner medlemmer. Forsikringerne bliver solgt gennem Coops app, som 800.000 medlemmer har downloaded.

- Også når det gælder forsikring, foretrækker mange at orientere sig og handle digitalt, når det passer dem. Men forudsætningen er, at det er nemt, enkelt og attraktivt. Derfor har vi skræddersyet processer og produkter, så Coop -medlemmerne nu også kan få attraktive forsikringstilbud med bonus og købe dem direkte på Coops app, som de allerede anvender, siger Anders Mittag, der er direktør for medlemsprogram & Digitale Kanaler i Coop.

Nyttig viden om digitale forsikringer

For Topdanmark har det været vigtigt, at der allerede er en stor trafik på Coops app. På den måde håber forsikringsselskabet at kunne få nyttig viden om, hvordan man sælger forsikringer via apps.

Den første forsikring, der bliver udbudt i Coop Forsikringer, er bilforsikring, men Coop forsikringer vil blive udbygget med flere produkter den kommende tid.

- Allerede i 2018 vil vi lancere endnu en forsikring i Coop Forsikringer og inden for få år vil vi kunne tilbyde de fleste af de forsikringer, som en husstand har brug for, siger forretningsudviklingschef i Topdanmark, Thomas Enna.

LÆS OGSÅ: Coops bank-eventyr koster millionerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD