Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Chef på 56 år runder 40 år hos Synoptik

Poul Kuhberg kan i dag fejre 40-års jubilæum hos Synoptik
Foto: SynoptikMonday den 4 January 2016 kl. 08:26

Marketingchef Poul Kuhberg kan i dag den 4. januar fejre 40-års jubilæum hos optikerkæden Synoptik. Han beskrives som en handlingens mand.

Det er de færreste danskere, der nogensinde kommer i nærheden af at kunne fejre 40-års jubilæum på samme arbejdsplads.

Men det kan marketingchef i Synoptik, Poul Kuhberg, 56 år fra Tåstrup, i dag den 4. januar.

Ifølge kolleger er Poul Kuhberg ’en handlingens mand, der med humor, varme og enorm erfaring drives af at levere resultater, og som sørger for at få tingene gjort’.

- Poul Kuhberg blev færdigudlært i 1981 og har siden været garant for kvalitet, troværdig service og høj faglighed først inden for optikerfaget og senere som en del af marketing teamet i Synoptik, skriver optikerkæden, der i øvrigt selv kan fejre 85-års jubilæum i år.

LÆS OGSÅ: Skeptiske Henning har taget 25 år i Jem & fix 

Stor viden

I en gennemgang af Poul Kuhbergs karriere hos Synoptik oplyser optikerkæden:

- Poul Kuhberg startede i 1976 hos Synoptik i City 2 i Høje Tåstrup. Året efter startede han som optiker elev i Synoptik i Brønshøj og blev fire år senere udlært som optiker fra Synoptik i Hundige. Efterfølgende har Poul arbejdet i og haft ansvaret for en række Synoptik butikker rundt om i hele Danmark og kan derfor om nogen siges at være firmaets mand, der kender alle leder og kanter af optikerkæden.

- Optikerfaget var dog ikke helt nok for Poul, hvis tørst efter faglig udvikling viden har været en central drivkraft gennem hele hans karriere. Efter at have færdiggjort sin HD(A) i 1986 blev Poul Kuhberg to år senere udnævnt til marketingchef i Synoptik. Titlen bærer han stadig, men gennem alle årene har Poul Kuhberg prioriteret at efteruddanne sig og tilegne sig ny viden, så han i dag kan skrive både journalist og en master-uddannelse i cross media på sit CV.

- I 2015 påbegyndte Poul Kuhberg desuden en diplomuddannelse inden for sociale medier, hvilket vidner om en nysgerrig og videbegærlig person, der i hele sin karriere har haft fokus på at udvikle sine faglige kompetencer, lyder de flotte ord fra Synoptik.

LÆS OGSÅ: 80-årige fru Christensen fortsætter hos ImercoFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD