Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Skeptiske Henning har taget 25 år i Jem & fix

Henning Bech Johannesen
Fredag den 18 september 2015 kl. 11:35 af: Lise Møller Schilder

"Kan det nu passe?" - hvis man hører disse ord, er Henning Bech Johannesen nok lige i nærheden, fortæller direktøren i Jem & fix.

Et jubilæum på 25 år i en virksomhed, som ikke er mere end 27 år gammel - det er en bedrift, som få kan bryste sig af. Men det kan Henning Bech Johannesen. Det skriver Jem & fix i en pressemeddelelse.

- Jeg har personligt ansat Henning tilbage i 1990, og er der en sætning, jeg altid vil forbinde med Henning, så er det: ”Kan det nu passe…?” Gennem årene har Henning nemlig med jævne mellemrum taget fat i mig for at vende forskellige udfordringer med denne vending som indledning, og han har altid været god til at komme med brugbare indspark til organisationen set fra et driftsperspektiv, siger administrerende direktør Svend Pedersen, der selv har været i Jem & fix i 27 år.

Henning Bech Johannesen startede sin karriere i Jem & fix i 1990 som butikschef i Silkeborg. På trods af sin kritiske tilgang til arbejdet som butikschef har han haft pionerånden med i bagagen gennem de mange år.

Stafetten som butikschef har Henning nu givet videre til yngre kræfter, og han besidder i dag posten som souschef i Jem & fix i Ikast, hvilket butikschefen her sætter stor pris på.

- Det er de færreste, der har så kyndig back-up at trække på som mig, og jeg værdsætter til fulde samarbejdet med Henning og drager også stor nytte af de mange års erfaring han har, fortæller butikschef Steffen Højfeldt.

LÆS OGSÅ: Byggemarkedskæde politianmeldt
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD