Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Synoptik i nyt loyalitetssamarbejde

Foto: detailfolk.dkWednesday den 7 May 2014 kl. 05:40 af: Freja Thorbech

Landets 101 Synoptik-butikker er nu en del af Danmarks største loyalitetsprogram.

Nu er Synoptik med i Forbrugsforeningens bonus- og loyalitetsprogram.

Dermed kan de mere end 200.000 medlemmer af Forbrugsforeningen få 10 procents bonus på Synoptiks priser og betale med Forbrugsforeningens kort i optikerkædens 101 butikker rundt om i landet.

Forbrugsforeningen, hvis loyalitetskort også kan benyttes som betalingskort, er Danmarks største loyalitetsprogram målt på antallet af betalingssteder.

- Alle i Synoptik ser frem til at byde Forbrugsforeningens medlemmer velkommen i en af optikerkædens mange butikker, siger marketingchef hos Synoptik, Lise Lotte Blom Andersen, i en udtalelse.

Giver unikke muligheder

Og hos Forbrugsforeningen er man også glad for det nye samarbejde med Synoptik. Her mener markedschef Peter Nyrop, at foreningen giver nogle unikke muligheder til sine samarbejdspartnere.

- Alle taler om Big Data og som udsteder af vores eget betalingskort, kan vi i den grad foretage en unik datamining på kryds og tværs af både demografi og adfærd. Og på baggrund af disse øge salget hos vores partnere gennem en målrettet kommunikation, siger Peter Nyrop.

LÆS OGSÅ: Kan detailhandlen gøre brug af Big Data?

Forbrugsforeningen har i dag 272.000 kortholdere og omsætter for over 3,1 milliarder kroner i mere end 150 brancher. Foreningens bonus- og betalingskort benyttes som et dankort med en pinkode, og der opkræves ikke renter eller gebyrer på kortet. Blandt foreningens detailhandelspartnere findes blandt andre FONA, Imerco og Lagkagehuset.

LÆS OGSÅ: Loyalitetsprogram hitter blandt detailkæderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD