Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Nyt om navne: SuperBrugsen-direktør fejrer 25-års jubilæum

Kenneth Pedersen kan nu fejre 25-års jubilæum hos Coop.
Foto: CoopFredag den 20 marts 2015 kl. 11:10 af: Redaktion

SuperBrugsens kædedirektør var selv med til at skabe den kæde, han nu står i spidsen for. Han kan nu fejre 25 år i Coop-koncernen.

Kædedirektør Kenneth Pedersen, SuperBrugsen, kan 21. marts fejre sit 25 års jubilæum i Coop koncernen.

Det har været en 25 år lang rejse, der har bragt ham vidt omkring i store dele af koncernen, fra trainee på hovedkontoret til salgs- og marketingdirektør for Kvickly, adm. direktør for reklamebureauet Republica til nu direktør for Danmarks største supermarkedskæde, SuperBrugsen.

Som nybagt civiløkonom kom Kenneth Pedersen i 1990 til det daværende FDB Handel. Her begyndte karrieren med at skrive historie, da han var med til at skabe SuperBrugsen. Ud af de mange hundrede Brugsen-butikker blev de største skilt ud i en kæde med 330 butikker under det navn, alle kender i dag, SuperBrugsen. Her havde han en række lederjobs som bl.a. underdirektør.

Tilbage til detailhandlen

Derfra gik rejsen videre til Kvickly, hvor Kenneth Pedersen blev salgs- og marketingdirektør. Dernæst blev han udnævnt til koncernmarketingdirektør for hele Coop. I 2004 rejste han over på den anden side af Roskildevej til reklamebureauet Republica, først som kontaktdirektør, siden som adm. direktør, hvor han gennemførte mange forandringer, der trimmede bureauet.

Sidste år kunne han ikke længere kæmpe imod sin længsel efter detailhandelen, og blev kædedirektør for SuperBrugsen, der siden har fortsat og forstærket sin fremgang fra de foregående år ved at satse på at være Danmarks lokale supermarked.

Coop og SuperBrugsen fejrer Kenneth Pedersen ved en reception torsdag den 26. marts kl. 14.30 – 16.00 hos Coop, Roskildevej 65, Albertslund, Pejsestuen.

LÆS OGSÅ: Jubilæum: E-handlen fylder 20 årFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD