Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Byggekæde får ny salgsdirektør

Foto: STARKWednesday den 17 December 2014 kl. 11:25 af: Freja Thorbech

STARK har ansat en ny salgsdirektør, der kommer fra telebranchen.

Fra 1. januar får STARK ny salgsdirektør.

Hun hedder Britta Korre Stenholt og kommer fra en stilling hos TDC som Senior Vice President for Small Business & Partners. Britta Korre Stenholt har været ansat hos telegiganten de sidste 12 år og har derfor en massiv erfaring fra et meget konkurrencepræget marked.

- Telebranchen er ligesom byggematerialebranchen præget af hård konkurrence, så her kan Brittas erfaringer være med til at styrke STARK's fortsatte vækst. Og da vi i STARK er i gang med at forny hele branchen, teste nye ideer, nye services og nye koncepter, ser vi det som en kæmpe fordel, at Britta kommer udefra og kan se STARK med helt friske øjne, siger direktør i STARK, Søren P. Olesen, i en udtalelse.

Vil overføre erfaringer til byggebranchen

Britta Korre Stenholt har hos TDC blandt andet arbejdet med salg via forskellige kanaler og optimering af salgsaktiviteter. De erfaringer glæder hun sig til at overføre til byggebranchen.

- Jeg har de sidste fire år arbejdet med at skabe mere tid til salg, bedre salg og salg via flere kanaler. Målet var at professionalisere salget og skabe bedre kunderelationer. De erfaringer glæder jeg mig til at overføre til STARK, som netop er i gang med en ambitiøs forandringsproces, hvor målet er, at kunderne oplever os ikke bare som en tømmerhandel, men som en professionel og effektiv samarbejdspartner, siger Britta Korre Stenholt.

STARK er en del af DT Group, der også står bag Silvan-kæden, og har 90 byggemarkeder i Danmark og Grønland. 

LÆS OGSÅ: Tidligere Flügger-boss bliver topchef i byggekæmpeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD