Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Butikkerne lukker: Regeringen sætter fokus på bymidterne

Foto: detailfolk.dkWednesday den 8 January 2020 kl. 06:13 af: Redaktionen

Livet i landets bymidter bliver udfordret af forbrugerens nye indkøbsvaner. Det har fået regeringen til at starte et nyt projekt.

Ændringer i indkøbsvaner, den stigende e-handel og et faldende udbud af butikker påvirker livet i bymidten.

Derfor præsenterer regeringen nu et initiativ, som skal forhindre en død stemning i at sprede sig. Det skriver Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

- Levende bymidter i små og mellemstore byer i Danmark er truet, og der sker en centralisering, som er skadelig.Vores byer i hele landet skal trives, siger erhvervsminister Simon Kollerup (A).

- Derfor igangsætter jeg nu er partnerskab for levende bymidter, som skal sætte fokus på at fastholde liv og aktiviteter i små og mellemstore byer og lokalsamfundene, fortsætter han.

Der er tale om et partnerskab mellem Erhvervsministeriet, organisationer med særlig viden inden for bymidteudvikling og kommuner.

Partnerskabet skal analysere igangværende projekter og finde gode eksempler på levende bymidter - både i Danmark og udlandet. Der skal også udarbejdes en værktøjskasse med forslag til løsninger og konkrete greb til bymidteudvikling og -omstilling.

LÆS OGSÅ: Butiksdød: Salling donerer penge til presset handelsbyFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD