Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Bogkæde vil uddanne kvinder fra Nepal

Foto: detailfolk.dkFriday den 21 August 2015 kl. 06:10 af: Lise Møller Schilder

En kendt dansk bogkæde har valgt at samarbejde med en organisation, som uddanner kvinder, der har mistet alt ved jordskælvet i Nepal.

Arnold Busk har valgt at indgå et samarbejde med en dansk-nepalesisk organisation, der forsøger at uddanne fattige kvinder.

Organisationen hedder Wawcas International, og den har siden 2007 hjulpet nepalesiske kvinder i hovedstaden Kathmandu og i Lamjung-området ud af dyb fattigdom gennem små iværksætterlån og 16 måneders træning i at starte egen virksomhed. 

- Arnold Busck fokuserer på læring, og vi brænder for at tage ansvar for læring i bred forstand. Derfor har vi valgt at støtte Wawcas International, som gennem læring, inspiration og rollemodeller sætter kvinder i stand til at løfte sig ud af fattigdommen, fortæller administrerende direktør i Arnold Busck, Helle Busck Fensvig, i en pressemeddelelse.

Fælles eksponering

Indtil videre vil samarbejdet komme til udtryk ved, at Wawcas holder en række foredrag om arbejdet i Nepal i Arnold Busks butikker i København og Aarhus. Det foregår i starten af september. Derudover kommer WAWCAS til at blive eksponeret via Arnold Busks markedsføringsmateriale.

- Den plads, Wawcas International får i markedsføringsmaterialet muliggør, at vi kan sprede budskabet til rigtig mange folk, som ellers ikke ville have hørt om programmet. Det er opmærksomhed, der direkte kommer kvinderne og børnene i Nepal til gode, udtaler Nina Schriver, der er International Programdirektør i Wawcas International, i pressemeddelelsen. 

LÆS OGSÅ: Arnold Busck lancerer nyt konceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD