Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Bog & idé-ejer smider topchef på porten

Foto: detailfolk.dkThursday den 11 December 2014 kl. 09:22

Selskabet bag bl.a. Bog & idé og Legekæden stopper nu øjeblikkeligt samarbejdet med topchefen og to andre ledende medarbejdere.

Behovet for en mere kundeorienteret strategi får nu Indeks Retail, der blandt andet står bag kæderne Bog & idé og Legekæden til at skifte ud i ledelsen, skriver Finans.dk.

Adm. direktør Henrik Christensen stopper med øjeblikkelig virkning, mens også kædechefen og marketingchefen i Legekæden fratræder.

Der er endnu ikke fundet en afløser for Henrik Christensen, men økonomidirektør Steen O. Hansen konstitueres indtil videre på posten.

Indeks Retail måtte tidligere på efteråret melde om et minus på bundlinjen på 16 millioner kroner. Det var blandt andet udfordringer med implementeringen af et nyt it-system, der kostede selskabet stort. Dengang meldte ledelsen dog ud, at man forventede at høste fordelene af det nye system og skabe en mere rationel og effektiv drift af den fælles kædedrift og butikkerne. Noget der gerne skulle føre til sorte tal på bundlinjen i indeværende regnskabsår.

Udover Bog & idé og Legekæden står Indeks Retail også bag kæderne Bøger & papir og BOGhandleren.

LÆS OGSÅ: Bog & idé-ejer i millionunderskudFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD