Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Bogkæde fejrer 25 år med flere nye butikker

Foto: detailfolk.dkFriday den 30 August 2013 kl. 05:50 af: Freja Thorbech

90 butikker er ikke nok for en stor dansk boghandlerkæde, der i år fejrer 25-års jubilæum. Kæden vil åbne seks nye butikker i år.

Det er 25 år siden, at konceptet bag Bog & idé blev født.

Det fejrer kæden blandt andet ved at slå dørene op til seks nye butikker, inden jubilæumsåret er omme. Det fortæller marketingdirektør Charlotte Mikkelsen til detailfolk.dk.

I dag har kæden 90 butikker rundt om i landet.

Historien om Danmarks største boghandlerkæde tager sin begyndelse allerede i 1968, hvor boghandler Flemming Kristiansen fik afslag på sin ansøgning om optagelse i en indkøbsforretning. Året efter skabte han selv indkøbsforeningen Bogpa, der sidenhen dannede baggrund for kædekonceptet i Bog og idé, der officielt blev udformet i 1988 med det velkendte rød/hvide logo.

Klar på 25 år mere

Kædens adm. direktør Henrik Christensen siger i en udtalelse, at kæden er mere end klar til at snuppe 25 år mere.

- Vi vil fortsætte det gode arbejde med at finpudse og pleje vores absolutte kompetencer – vi har altid været spydspidsen i dansk detailhandel, når det kommer til viden om bøger, gode idéer og forsyning af kontorartikler af højeste kvalitet. Kunderne skal vide, at de kan regne med den bedste rådgivning og det stærkeste sortiment, når de handler i Bog & idé. Og sådan skal det blive ved med at være!, siger Henrik Christensen.

Men det er ikke kun de fysiske butikker, som kæden satser på. 

- Vi kigger meget på at udvide os endnu mere online både med vores website, men også med deciderede online kataloger. Vi er også startet op på Instagram og Facebook, siger marketingdirektør Charlotte Mikkelsen til detailfolk.dk.

Bog & idé blev i 2005 fusioneret med kæden Bøger & papir, og har fra 2006, hvor bogspecialistkæden BOGhandleren også kom med i samarbejdet, været under ledelse af det fælles hovedkontor Indeks Retail.

LÆS OGSÅ: Konkurrenter ser ikke ny online bogtjeneste som trusselFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD