Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Bestseller-direktør bag offensiv tøjkæde bliver forgyldt

Foto: detailfolk.dkTuesday den 27 November 2018 kl. 10:24 - Kilde: Børsen

Hver anden dag føjer Bestseller-selskab en ny butik til succesfuld tøjkæde. Det er med til at sikre direktøren et kæmpe udbytte.

Selskabet Bestseller Retail Europe A/S (BRE) er gået all in på tøjkæden Only og åbner rundt regnet en ny butik hver anden dag.

Det skriver Børsen tirsdag.

Trods den massive ekspansion går bundlinjen 140 millioner kroner frem til 386 millioner før skat i det netop offentliggjorte regnskab for 2017/18.

Ifølge avisen får hovedaktionæren Bestseller 75 procent af overskuddet, mens direktør og medejer Finn Poulsen får 30 millioner kroner i udbytte.

- Jeg er glad for de resultater, vi har opnået i BRE, og for det udbytte, jeg får fra selskabet. Jeg vil passe bedst muligt på pengene. I selskabet har vi også, efter at der er udbetalt udbytte til ejerne, mulighed for at ekspandere, siger Finn Poulsen til Børsen.

Vil op blandt de allerstørste

Tidligere havde Bestseller Retail Europe også 111 tyske butikker i kæderne Jack & Jones og Vero Moda, men de overgik i 2017 til moderskibet Bestseller. Det skriver Finans.

At satse udelukkende på Only-kæden har dog barberet en del af omsætningen. I runde tal falder den fra 2,7 milliarder kroner til 2,5 milliarder.

- Målet i selskabet er at komme på niveau med de allerstørste spillere på modemarkedet i Europa. Målt på nøgletal for indtjening er vi meget tæt på det allerede nu. Derfor fortsætter vi ekspansionen - også i Danmark, siger Finn Poulsen blandt andet til Finans.

Only har lige nu omkring 600 butikker. 67 af dem er danske.

LÆS OGSÅ: Bestseller har skabt et nyt brand til et særligt marked

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD