Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"De liberale erhverv bør investere i deres online synlighed, så de er klar til genåbningen"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

21-årig vinder DM i Skills for detailelever

Statsminister Mette Frederiksen (th.) og Marie.Lousie Christensen, vinder af DM i Skills for detailhandel. Foto: Per Daugaard.
Tirsdag den 21 januar 2020 kl. 10:35 af: Kristian Holgersen

En gruppe af landets bedste detailelever har netop dystet mod hinanden ved DM i Skills. Vinderen var især god i to discipliner.

Marie-Louise Christensen kan med god ret kalde sig Danmarks bedste detailelev. Hun har nemlig lige vundet DM i Skills for detailhandel, fremgår det af konkurrencens hjemmeside.

Til daglig er 21-årige Marie-Louise Christensen butikselev i en Louis Nielsen-butik i Horsens, mens den teoretiske del af uddannelsen bliver klaret på IBC i Kolding. Her går alle Louis Nielsens salgselever på hold sammen, skriver Horsens Folkeblad.

Ifølge Uddannelsesnævnet var konkurrencen i detailkategorien tæt, men vinderen trak fra resten af feltet i to discipliner.

- Deltagerne lå generelt på et meget højt niveau, men årets vinder skildte sig alligevel ud i disciplinerne Salg og Markedsføring. Det gjorde i sidste ende forskellen, og i toppen var det kun marginalerne der afgjorde slaget, skriver nævnet.

Sejren blev fejret mandag morgen, da et helt hold bestående af citychef Michael Kongsmark, topchef Mads Nygaard og uddannelseschefen på IBC Kolding, Kristina Ringkjøbing-Christiansen, mødte op i butikken med blomster og en gavekort på 10.000 kroner.

DM i Skills fandt sted fra torsdag til lørdag i sidste uge, hvor 300 elever fra landets erhvervsskoler dystede i 45 forskellige fagretninger - blandt andet anlægsgartnere, kokke og detailelever til stede i Bella Center på Amager.

LÆS OGSÅ: Coop klar med virtual reality-træning af eleverFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD