Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Zalando investerer massivt for at presse danske konkurrenter

Foto: Zalando.dkMonday den 31 July 2017 kl. 10:12 - Kilde: Børsen

Et nyt lager i Skandinavien skal styrke Zalando i Danmark, forklarer direktøren. Han fortæller også om Zalandos seneste eksperiment.

Den tyske onlineportal for salg af mode, Zalando, er allerede den mest benyttede portal blandt danske forbrugere. Men det betyder ikke, at Zalando hviler på lauerbærene.

Zalando åbner nemlig snart et stort varelager tæt på Stockholm, som gerne skal nedbringe leveringstiden i Danmark, så den ryger ned på en-to dage. Det fortæller den danske chef, Kenneth Melchiors.

Satsningen skal også gerne betyde, at Zalando kan indfrie sine forventninger om at sælge mode for 7,5 milliarder kroner i Skandinavien om få år.

Retur-eksperiment

Udover at forkorte leveringstiden eksperimenterer Zalando også med nye former for returkoncepter. Blandte andet returnering af varer direkte fra privatadressen. Testen sker i Sverige, men hvis den er en succes, kan konceptet også blive udbredt i Danmark.

- Det er klart, at København vil stå højt på min liste i givet fald. Vi har et tæt samarbejde med Postnord i Sverige om ordningen, og de vil blive budt med på råd, hvis vi også indfører det i København, siger Kenneth Melchior.

Zalando største konkurrenter i Danmark er i dag H&M, Boozt, Ellos, Asos, Nelly og Stylepit.

LÆS OGSÅ: Zalando tester vildt retur-koncept

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD