Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Veteran stopper som direktør for københavnsk detailorganisation

Tirsdag den 2 februar 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Efter en lang karriere i detailbranchen går direktøren for KBH - Commerce & Culture på pension. En afløser er allerede fundet.

John Hansen stopper som direktør for interesseorganisationen KBH - Commerce & Culture efter fire år på posten.

Med en lang karriere i detailbranchen bag sig, som blandt andet byder på ledende stillinger hos Illum, Magasin og Merlin, har John Hansen valgt at trække stikket for at nyde sit otium, fremgår det af en pressemeddelelse.

KCC er en interesseorganisation, der samler og repræsenterer detail- og erhvervsvirksomheder med det overordnede sigte at arbejde for en levende by.

Gennem årene som direktør har John Hansen sat en lang række projekter i søen - blandt andet udviklingen af appen Explore CP, magasinet KBH by KCC og prisen Copenhagen City Spirit.

- Som formand for KCC’s bestyrelse har jeg haft et dynamisk samarbejde med John Hansen, der i høj grad har formået at realisere mange af de planer, som bestyrelsen har lagt for KCC, siger Claudia Mathiasen, formand for KCCs bestyrelse.

I samme ombæring bliver den kommende direktør for KCC præsenteret. Når John Hansen har haft sidste arbejdsdag 1. marts, står Maja Tini Jensen klar til at overtage stafetten. Siden 2008 har hun arbejdet med PR og kommunikation - blandt andet for Copenhagen Street Food, Reffen, Broens Gadekøkken og Toldboden.

- Jeg er glad for, at John i god tid har givet bestyrelsen mulighed for at planlægge Maja Tini Jensens tiltræden som ny direktør for KCC. Jeg ser frem til samarbejdet med Maja, og er overbevist om, at KCC får glæde af Majas kompetencer og gode netværk oparbejdet gennem hendes karriere, siger Claudia Mathiasen.

LÆS OGSÅ: Direktøren for toneangivende netbutik siger stopFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD