Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Lokal handelsforening oplever stigende tilslutning under krisen

Foto: detailfolk.dkFredag den 29 januar 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

Oven på kriseåret 2020 er opbakningen til lokal handelsforening større end nogensinde. - Vi fryser ikke fast, siger købstadschefen.

Ringkøbing Handelsforening oplever for tiden en stigende tilslutning. I løbet af kriseåret 2020 fik den lokale forening 13 nye medlemmer, så det samlede antal runder 130. Så mange har de aldrig været før.

- Det vidner om et fantastisk sammenhold i en svær tid, og at detailhandlen kvitterer for den support, vi har ydet gennem hele 2020, der har været udfordrende for store dele af detailhandlen på grund af nedlukninger og så videre, siger købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen.

Ringkøbing Handelsforening har forsøgt at hjælpe butikkerne så godt igennem coronakrisen som overhovedet muligt. Et af initiativerne - en portal for julegaver - er flere gange blevet omtalt her på Detailfolk.dk.

Ifølge købstadschefen er missionen lykkedes.

- Det handler både om generel information i forhold til håndteringen af Covid-19, men også hjælpepakker, vores populære livesendinger fra butikkerne, etablering af en lokal firmajulegaveportal på nettet, etablering af virtuelle uddannelsesforløb, vareleveringer og meget andet, siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

- Vi tænker hele tiden nyt og fryser ikke fast i gamle måder at gøre tingene på. Vi skaber værdi for medlemmerne, påpeger Jacob Muldkjær Rasmussen, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Nødløsning blev en kæmpe succes i handelsbyFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD