Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Trods flere omvæltninger har Ikea holdt salget gående

Foto: detailfolk.dkFriday den 14 October 2022 kl. 11:58 af: Kristian Holgersen

Salgsvæksten er sat på pause hos den danske del af Ikea. Det skyldes et helt usædvanligt år, lyder forklaringen.

Ikea Danmark har netop offentliggjort den samlede omsætning for det seneste regnskabsåret, som strækker sig fra 1. september 2021 til 31. august 2022.

Med en omsætning på 4,9 milliarder kroner holder den svenske gigant niveauet fra året før. De senere års vækst er altså skudt til hjørne.

- Efter et par år med corona, havde vi egentlig forventet, at vi lige så stille kunne komme tilbage til normalen. Men sådan gik det som bekendt ikke, siger Filip Fischier, der er CFO hos Ikea Danmark.

- I stedet blev vi udfordret af endnu mere usikre vilkår på grund af krigen i Ukraine, transportkrise, vareknaphed og inflation. Vores medarbejdere har mødt udfordringerne med gåpåmod, initiativ og positivitet, og det er deres indsats, der nu afspejler sig i årets resultat, siger han.

Til Finans forklarer Filip Fischier, at den nærmeste fremtid tegner en smule usikker. I hvert fald kan han se både gode og dårlige tegn.

- Jeg vil ikke gå ind i konkrete tal, men vi ser også nu en lille afmatning i kundetrafikken, siger han til erhvervsmediet og fortsætter:

- Vi mærker, hvad der sker i verden omkring os, og samfundsøkonomien går ikke den rigtige vej., Når det er sagt, kan vi se i begyndelsen af året, at vi holder salget på et niveau bedre end i fjor. Men vi ser også risiko fremadrettet.

LÆS OGSÅ: Topchefen for Ikea Danmark siger farvelFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD