Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

De tre stærke prismodtagere ved Danish Retail Award er fundet

Modtagerne af årets Danish Retail Awards sammen med modtageren af Talentprisen. Foto. PR.
Monday den 11 October 2021 kl. 10:12 af: Kristian Holgersen

En af prismodtagerne ved årets Danish Retail Award har den højeste bundlinje i hele varehuskæden. Se de tre vinderes forcer her.

Fredag eftermiddag var et udsnit af eliten inden for dansk dagligvarehandel samlet i de historiske lokaler på Børsen i København til uddelingen af Danish Retail Award 2021.

De tre vindere af hovedprisen endte med at blive varehuschefen Zilwan Rashid fra Føtex på Nørrebro, købmand Thomas Fogtmann fra Rema 1000 i Tønder og uddeler Kenneth Beenfeldt Hansen fra SuperBrugsen i Faxe Ladeplads.

- Prisen bliver givet til de mest entusiastiske og forandringsskabende butiks- eller varehuschefer i Danmark - både inden for dagligvare-og specialvarehandel. I år er prisen en studietur til Dubai guidet af detaileksperter fra ZBC, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Bag Danish Retail Awards står Dansk Erhverv, DH Media A/S, ZBC og fonden Konsul Axel Nielsens Mindelegat.

Højeste overskud i hele kæden

Når juryen skal forklare, hvorfor Zilwan Rashid fra Føtex er blandt de tre vindere, bliver økonomien nævnt som det første. Varehuset på Nørrebro har nemlig den bedste bundlinje i hele kæden - både i både kroner og dækningsgrad, skriver ZBZ på sin hjemmeside.

Men som bekendt er penge ikke alt. Silwan Rashid er også en stor del af nærmiljøet, hvor han blandt andet har støttet ombygningen af klubhuset for en lokal fodboldklub, og så er han en god til at udvikle nye ledere.

Den anden af dagens hovedpersoner - Thomas Fogtmann fra Rema 1000 - har efterhånden en del priser på samvittigheden. Sidste år vandt han Den Sociale Virksomhedspris i Tønder Kommune, mens butikken blev kåret til at være kædens bedste i regionen.

Nu kan han også føje en Danish Retail Award til samlingen. Ifølge juryen skyldes det blandt andet arbejdet med rekruttering og nye medarbejdere.

- Han bruger for eksempel sig selv på en nytænkende måde med virtuelle præsentationer, og han formår her at konkretisere nogle af de områder, som måske kan virke komplekse for netop nye medarbejdere, skriver ZBZ på sin hjemmeside.

Initiativer under coronakrisen

Den tredje vinder - Kenneth Beenfeldt Hansen - står til daglig i spidsen for SuperBrugsen i Faxe Ladeplads. Han bliver belønnet med en pris efter en markant indsats under coronakrisen, hvor han stået for flere initiativer.

- Kenneth er en fornem repræsentant for det helt særlige, vi kan i SuperBrugsen, og han handler helt i tråd med vores ambition i hele kæden, siger kædedirektør i Superbrugsen, Jesper Gottschalck Jensen, i en pressemeddelelse.

- Han er en dygtig, engageret og modig leder, der tager ansvar både for kunder og for hele lokalområdet. Og så er han en god købmand, der altid har fokus på at levere en helt unik service og handle ansvarligt. Det er meget velfortjent, at han får prisen.

Blandt initiativerne nævnes et corona-korps, der leverede varer til borgere, som ikke kunne handle under nedlukningen, og et samarbejde med Dansk Røde Kors, hvor Superbrugsen donerede blomster til områdets ældre borgere.

LÆS OGSÅ: Danske navne står stærkt inden Retail Awards i SverigeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD