Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Torsdag eftermiddag åbner svensk milliardkæde i Danmark

Foto: PRThursday den 27 October 2022 kl. 09:47 - Kilde: Ugeavisen Kolding

En af Sveriges store tøjkæder åbner sin første butik på dansk grund i dag.

Torsdag klokken 16 kan den svenske tøjkæde Lager 157 slå dørene op for sin første butik i Danmark. Det skriver Ugeavisen Kolding.

I mange tilfælde er København førstevalget, når store butikskæder fra udlandet gør sin entré, men Lager 157 har valgt at starte i Kolding.

- Vi ser Kolding som et fordelagtigt sted at åbne vores første butik i Danmark, siger butikschef Maria Dumitru til Ugeavisen Kolding.

- Kolding er først og fremmest attraktiv grundet byens størrelse samt potentialet i byens borgere som kunder. Med hensyn til lokationen i sig selv, er Kolding et godt sted, da det er placeret forholdsvist centralt og er let at finde med hensyn til den tætte afstand til motorvejen og Kolding Storcenter, siger hun.

Lager 157 havde oprindeligt et fokus på denim og tøj til basisgarderoben, men er med årene begyndt at satse mere på kategorien for sports- og outdoor. For nylig har kæden eksempelvis lanceret en linje af cykeltøj.

I øjeblikket har Lager 157 mere end 60 butikker i Sverige, Finland og Norge, som tilsammen kan mønstre en årlig omsætning på 1,8 milliarder svenske kroner, når salget på nettet regnes med.

Og forretningen er ved at vokse sig større.

- Vi er fast besluttet på at fortsætte vores ekspansionsstrategi og ser frem til at præsentere vores koncept for danske kunder, siger Stefan Palm, adm. direktør for Lager 157, i en pressemeddelelse.

Tidligere har Lager 157 luftet en målsætning om at lægge ud med fem butikker i Danmark frem mod 2023.

LÆS OGSÅ: Svensk tøjkæde med en fortid i Danmark er gået konkurs

Læs hele artiklen på Ugeavisen Kolding


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD