Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Svensk koncept finder første franchisetager i Danmark

Foto: PRWednesday den 14 September 2022 kl. 11:51 af: Kristian Holgersen

Med den første franchisetager ombord har svensk restaurantkoncept taget endnu et skridt mod at blive landsdækkende herhjemme.

Pincho Nation har et mål om at rulle sit restaurantkoncept ud i store dele af Danmark.

De første tre restauranter på dansk grund har selskabet Pincho Nation Danmark selv stået for, men den fjerde i rækken, som snart åbner i Randers, kommer til at have en franchisetager ved roret.

Netop franchisetagere skal være med til at gøre Pincho Nation landsdækkende, forklarer den adm. direktør i Danmark, Flemming Christophersen.

- Der er plads til en Pincho Nation restaurant i alle større byer i Danmark som eksempelvis Odense, Esbjerg og Roskilde. På trods af nedlukningerne har vi klaret os godt de seneste år, og vi er klar til at åbne nye restauranter sammen med ambitiøse franchisetagere, siger han.

Franchisetageren i Randers er Tommy Refshøj, som i tre årtier har arbejdet med forretningsudvikling samt salg og marketing.

Pincho Nation, der stammer fra Sverige, adskiller sig fra de fleste andre restaurantkæder ved at blande et cirkusinspireret koncept med tapas. Gæsterne skal desuden benytte sig af stedets egen app, når de skal bestille og betale.

I Norden har Pinch Nation 72 restauranter. De to første i Danmark åbnede i København lige inden coronakrisen, mens restauranterne i Aalborg og Randers skulle stå klar til november.

- De to restauranter i København har haft en god sommer. Perioden juni til og med august viser således en fremgang på 11 procent i antallet af gæster og en øget omsætning på 20 procent sammenlignet med 2021, skriver Pincho Nation i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Stor restaurantkæde ryster en del af underskuddet af sigFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD